Danışma Hattı: 0850 311 70 70

Kişisel Verilerin Korunması Dokümanları

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

ECZACIBAŞI YAPI ÜRÜNLERİ GRUBU ŞİRKETLERİ

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ

MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, kişisel verileriniz aşağıda yer alan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Şirketleri tarafından bu aydınlatma metninde açıklanan kapsamda işlenebilecektir:

• Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,

• Vitra Karo Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,

• İntema İnşaat ve Tesisat Malzeme Yapı ve Pazarlama Anonim Şirketi (hep birlikte “Şirketler” olarak anılacaktır)

Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere www.vitra.com.tr adresinde yer alan her bir şirkete ait Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan (“Politika”) ulaşabilirsiniz.

Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Toplanan kişisel verileriniz,

• Ürün ve hizmetlerin sizlere sunulması,

• Ürün ve hizmetlerin sizlere sunulması,

• Satış sonrası destek hizmetlerinin sunulması,

• Müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi,

• Satış ve faturalandırma işlemlerinin yapılması,

• Etkinlik ve fuar süreçlerinin yürütülmesi, • Ürün ve hizmetlerin sizlere göre özelleştirilmesi, profilleme, tanıtım ve pazarlanmaya yönelik faaliyetlerin kurgulanması ve icrası,

amaçlarıyla (“Amaçlar”) Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde Şirketler’imiz tarafından işlenebilecektir.

İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz; yukarıda belirtilen Amaçlar’ın gerçekleştirilmesi maksadıyla, tedarikçilerimize, iş/çözüm ortaklarımıza, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve kanunen yetkili özel kişilere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz Şirketler’imiz ile temas edeceğiniz; fiziki ortamda yüz yüze, bayilerimiz, mağazalarımız, elektronik ortamda internet sitesi, çağrı merkezi, mobil uygulama kanalıyla, sözleşmenin ifası hukuki sebebine dayalı olarak toplanmaktadır. Açık rıza vermeniz halinde ise ürün ve hizmetlerimizin beğeni ve kullanım alışkanlıklarınıza göre özelleştirilerek sizlere sunulması hukuki sebebine dayalı olarak Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işlenebilmektedir.

Kişisel Veri Sahibinin Kanun’un 11. Maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

• Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

• Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

• Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

• Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

• Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda ve kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

• Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararıngiderilmesini talep etmek.

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı,

VitrA Karo Veri Sahibi Basvuru Formu

EYAP Veri Sahibi Basvuru Formu

Intema Veri Sahibi Basvuru Formu

adreslerinde bulunan Veri Sahibi Başvuru Formunu doldurarak Şirketlerimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

Bizden hangi konuda haberdar olmak istersin?
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
  • Mutfaklar

  • Akademi

  • Restoranlar

  • Doğal Gıda

  • Mutfak Gereci

  • Eczacıbaşı Yapı Grubu Kuruluşu (İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.) iletişim formu ile ilgili olarak Şirket tarafından tarafıma sunulan ve okuyup anladığım Aydınlatma Metni ve Kişisel Verilerin İşlenme Politikası'nı kabul ediyorum.
  • Kampanyalardan yararlanmak için elektronik ticari ileti almayı kabul ediyorum.
  • Bu bölümde, ırk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlık, cinsel hayat, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verilerim ile biyometrik ve genetik verilerime ilişkin bilgi paylaşmam halinde paylaştığım bilgilerimin müşteri hizmetleri süreci kapsamında talebimin sonuçlandırılması ile sınırlı olarak işlenmesine izin veriyorum.
ÖZEL TEKLİF ALIN
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Mesajınız
  • Eczacıbaşı Yapı Grubu Kuruluşu (İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.) iletişim formu ile ilgili olarak Şirket tarafından tarafıma sunulan ve okuyup anladığım Aydınlatma Metni ve Kişisel Verilerin İşlenme Politikası'nı kabul ediyorum.
  • Kampanyalardan yararlanmak için elektronik ticari ileti almayı kabul ediyorum.
  • Bu bölümde, ırk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlık, cinsel hayat, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verilerim ile biyometrik ve genetik verilerime ilişkin bilgi paylaşmam halinde paylaştığım bilgilerimin müşteri hizmetleri süreci kapsamında talebimin sonuçlandırılması ile sınırlı olarak işlenmesine izin veriyorum.

Intema Mutfak Kanyon Mağazamız kapılarını açtı. Güvenli ve hijyenik bir alışveriş deneyimi sunmak için tüm tedbirleri aldık. Çalışma saatlerimiz 12.00-20.00.

Sağlığınız bizim için değerli...

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu durumu gözeterek, virus (Covid-19) riskini en aza indirmek amacıyla Kasım ve Aralık ayları boyunca tüm etkinliklerimizi ve İntema Mutfak Akademi workshop bilet satışlarını durdurduğumuzu sizlere belirtmek isteriz.