İntema Mutfak Koleksiyonu VitrA Nişantaşı'nda

Dünyadaki son trendlerden ilham alınarak, günümüz insanının değişen ihtiyaçlarına uyumlu şekilde baştan başa yenilenen İntema Mutfak Koleksiyonu, VitrA’nın Nişantaşı’ndaki mağazasında sergileniyor. İntemanın deneyimli mimar ekibinin imzasını taşıyan yeni tasarımlar, ziyaretçilerin güncel mutfak stillerini, planlamada fonksiyonellik çözümlerini ve tercih çeşitliliğini görmesine olanak tanıyor.

VitrA’nın Nişantaşı’ndaki mağazasında yer alan İntema Mutfak katı, en güncel koleksiyonla yenilendi. En yeni mutfak trendlerinin ve farklı tasarım örneklerinin sergilendiği kat, nötr renklerle, açık konseptte tasarlandı. Sade çizgileriyle dikkat çeken mutfak katı, 2021 İntema Mutfak Koleksiyonu ile ihtiyaçlarına uygun bir mutfağa sahip olmak isteyenlerin yeni adresi olacak.

Dünya mutfak modasının son trendlerinden ilham alınarak ve günümüz insanının değişen yaşam alışkanlıklarına uygun ayrıntılarla şekillenen yeni İntema Mutfak Koleksiyonu, Fresca”, Prime”, Inova”, Toscanave Vega” adları verilen 5 farklı stilden oluşuyor. Modern ve klasiğin uyumundan denizin mavisi ve yeşilin huzuruna, sıcak atmosferiyle homey” stiline uzanan güncel mutfak anlayışını, en çarpıcı özellikleriyle yansıtan İntema Mutfak Koleksiyonu, VitrA’nın Türkiye çapındaki farklı satış noktalarında görülebiliyor.

Deneyimli tasarım ekibi, koleksiyonu en iyi yansıtacak şekilde dizayn etti

Valikonağı Caddesinde, Nişantaşı’nın en merkezi noktasında yer alan mağazanın mutfak katı, deneyimli mimar ekibi tarafından tasarlandı. Her modele özel styling çalışması yapılan İntema Mutfak katında ziyaretçiler, mutfakların en verimli nasıl kullanılacağını, alana göre nasıl planlama yapılacağını, mini mutfaklarda (kitchenette) fonksiyonellik seçeneklerini de görebiliyor. Mutfak tasarımlarıyla uyumlu VitrA karo ve Artema batarya ürünlerinin de görülebildiği mağazada, mutfak modeliyle uyumlu diğer kapak numuneleri ve renk paletleri de açık raf sistemiyle sergileniyor.

Yeni İntema Mutfak Koleksiyonu Mayıs ayı boyunca %45 indirimli

Mutfağı yemek pişirilen bir yer olmanın ötesinde bir yaşam alanı olarak tasarlayan Türkiyenin ilk mutfak markası İntemanın yeni koleksiyonu, Bahar Kampanyası kapsamında %45 indirimli olarak tüketicisiyle buluşuyor. Kampanya boyunca mutfakların vazgeçilmezleri olan ikili yüksek tel sepet, çöp kovası ve kaşıklıktan oluşan  aksesuar seti de hediye olarak geliyor. Bahar Kampanyası’nda, %45 indirime ek olarak Axess Card sahipleri 12 aya varan taksit olanağından da yararlanabiliyor. Türkiye çapındaki tüm İntema bayilerinde geçerli kampanya, Mayıs ayı boyunca devam edecek.