İntema yeni koleksiyonuyla trendleri belirliyor

Mutfağı yemek pişirilen bir yer olmanın ötesinde bir yaşam alanı olarak konumlayan İntema, en güncel trendlerin tasarım ayrıntılarıyla birleştiği, mavi, siyah gibi çarpıcı renklerin gözde stillerle buluştuğu yeni Mutfak Koleksiyonu’nu tüketicinin beğenisine sundu.

İntema Mutfak tasarım ekibinin titiz geliştirme sürecinin ardından hazırlanan yeni koleksiyon, dünyadaki güncel mutfak anlayışının en çarpıcı özelliklerini Türk tüketicisinin ihtiyaçlarına uyumlu ayrıntılarla ve İntema kalitesiyle birleştiriyor. 2021’e tamamen yenilenen yüzüyle merhaba diyen İntema Mutfak, farklı tarzları yansıtan 5 yeni modeliyle bu yılın mutfak trendlerine imzasını atacak.

Modellerden renklere kadar baştan başa yenilendi

Sadece modellerin değil, renklerin ve malzemelerin de baştan başa yenilendiği İntema Mutfak Koleksiyonu, siyah, mavi gibi çarpıcı, yeşilden kahveye uzanan taze ve dingin renkler, modern sahil evinden yuva sıcaklığını yansıtan “homey” stiline değişen çizgilerle, mutfaklara farklı beğenilere uygun güncel bir bakış getiriyor. Zengin renk kartelası ve farklı malzeme seçenekleri, kullanıcının tam stiline uygun olarak kişiselleştirilmiş mutfaklar yaratma olanağı sunuyor.

Son dönemde yaşam alışkanlıklarının değişmesiyle mutfak adeta yeniden keşfedilirken, mutfak trendleri de buna uygun olarak farklılaşmaya başladı. Mutfak alanını, aileyle birlikte zaman geçirilen, hep birlikte yemek hazırlanan evin yeni sosyalleşme alanı olarak konumlayan İntema Mutfak, yeni koleksiyonunda şıklık ve işlevselliği, klasik ve moderni, farklı malzeme ve renklerin bir arada uyumunu yansıtan çizgileri ön plana çıkarıyor. Hem yemek hazırlamak hem de yemek için kullanılabilen çok işlevli ada üniteleri, her türlü erzağın depolanabildiği kiler dolapları, şık olduğu kadar rahat ve kullanışlı tasarımlar, mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştürüyor.

Mavi ve yeşil deniz renkleriyle sahil evi esintili “Fresca”

İntema’nın yenilenen yüzü 5 farklı koleksiyondan oluşuyor. Bunlardan sahil evi esintili “Fresca” Serisi; Akdeniz’in sakin, rahatlatıcı, tazeleyen iklimine, bir sahil evinin dinginliğine götürüyor.  Mavi-yeşil deniz renkleriyle tazeliği, çizgili dokusunun rahatlatıcı etkisiyle buluşuyor ve ortay mükemmel bir yalınlık çıkıyor. Fresca’nın zamansız stili, bakır, krom, pirinç kulplarla zenginleşen yalınlığıyla mutfaklara ferah bir dokunuş katıyor.

“Prime” Serisi, mutfaklara yalın ve sade şıklığı getiriyor

Modern görünümlü, yalın ve sade bir şıklığı yansıtan Prime Serisi ise farklı malzeme seçenekleri ile her zevke hitap edebilecek ahşap ve beyazdan siyaha, sıcak – soğuk renk alternatifli zengin bir skaladan oluşuyor. Prime Mutfaklar, tamamlayıcı kulplarla klasikten boheme çok farklı stiller yaratma imkanı veriyor.

Minimalist ve sofistike bir dokunuş; “Inova”

Luxury modern, elegan çizgileriyle öne çıkan Inova Serisi, mutfakta minimalist ve sofistike bir şıklık anlayışını yansıtıyor. Inova Serisi de farklı malzeme seçenekleri ve çok alternatifli bir renk kataloğu sunuyor. Daima en iyisinden yana olanlar için Inova Serisi, son derece şık ve etkileyici bir tasarım anlayışını temsil ediyor.

Klasik ve modern çizgileri birarada sevenler için “Toscana”

Klasik ve modern çizgileri uyumla birleştiren premium bir seri olan Toscana, soft beyazlar ve değişik tonlarda grilerle zamansız bir atmosfer yaratıyor. Bu seri, klasik atmosferi güçlendiren kulp seçenekleriyle yaratılan zarif detaylarıyla öne çıkıyor. Çerçeveli kapakları, klasik stilini atmosferini güçlendiren şık kulp seçenekleri ve kullanışlı detaylarıyla “Toscana”, şıklığı, konforu ve mutfağa dair en sıcak duyguları keşfetmeye davet ediyor.

Sıcak bir atmosfer arayanlara “homey” stiliyle Vega Serisi

Vega Serisi, sıcacık ev atmosferi oluşturmak isteyenlere country, homey modern stiliyle tam aradıklarını veriyor. Mavi – yeşil deniz renkleriyle karakterize olan Vega Serisi, kulp seçimine göre hem klasik hem modern tasarlanabilen sıcak atmosferiyle cezbediyor.