Yazlıkta kışlıkta mutfaklar İntema’dan…

İntema’nın dünyadaki son trendlere göre baştan başa yenilediği mutfak koleksiyonunda, Temmuz ve Ağustos Ayı boyunca yüzde 40 indirim kampanyası başladı. Yeni bir mutfak isteyenler seçili ürün gruplarında tüm indirimlere ek yüzde 20’ye varan indirim fırsatlarından yararlanabilecek.

Mutfağı yemek pişirilen bir yer olmanın ötesinde bir yaşam alanı olarak konumlandıran İntema’nın dünya trendlerini günümüz insanının değişen ihtiyaçlarıyla birleştirdiği yeni koleksiyonunda büyük yaz indirimi başladı.

“Yazlıkta Kışlıkta Mutfaklar İntema” sloganıyla düzenlenen kampanyada mutfaklar Temmuz ve Ağustos Ayı boyunca yüzde 40 indirimle satışa sunulurken, buna ek olarak seçili ürün gruplarında yüzde 20’ye varan indirim fırsatı olacak.

Kampanyadan yararlanmak için form doldurmak yeterli

Mutfağını İntema koleksiyonundan yenilemek isteyen tüketicilerin, yüzde 40 indirimden yararlanmaları için sadece form doldurmaları yeterli olacak.

https://www.intemamutfak.com.tr/kampanyalar/ web adresindeki forma bilgilerini yazanlar, aynı adreste “mutfağını kendin çiz” uygulaması ile mutfak ölçülerini girip beğendikleri mutfak modelinin 3 boyutlu tasarımını görebiliyor ve bunu İntema’ya göndererek hemen kampanyalı fiyat teklifini alabiliyor.

İndirim Kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar Türkiye çapında tüm İntema bayilerinde geçerli olacak.

İntema Mutfak, vazgeçilmez aksesuarlarıyla birlikte geliyor

Hizmet anlayışında yepyeni bir dönem başlatan İntema, artık bir mutfaktan çok  daha fazlasını veriyor.

Mutfaklarını İntema’dan seçenlere, her mutfağın vazgeçilmezi olan ikili yüksek tel sepet, çöp kovası ve kaşıklıktan oluşan aksesuar seti de hediye olarak geliyor.

Tüm koleksiyonu baştan başa yenilendi

2021’e tamamen yenilenen yüzüyle giren İntema, en güncel trendlerin tasarım ayrıntılarıyla birleştiği, çarpıcı renklerin gözde stillerle buluştuğu yeni mutfak koleksiyonunu bu yılın başında tüketicilerin beğenisine sundu.

İntema Koleksiyonu, siyah, lacivert gibi çarpıcı renklerden yeşilden maviye uzanan taze ve dingin tonlara, modern sahil evinden yuva sıcaklığını yansıtan “homey” stiline değişen çizgilerle, mutfaklara farklı beğenilere uygun yenilikçi bir bakış getiriyor. Dünyadaki güncel mutfak anlayışının en çarpıcı özelliklerini Türk tüketicisinin ihtiyaçlarına uyumlu ayrıntılarla ve İntema kalitesiyle birleştiren yeni koleksiyon, “Fresca”, “Prime”, “Inova”, “Toscana”, “Vega” başlıklarıyla 5 farklı stilden oluşuyor.

İntema Mutfağın her ayrıntısı kişiselleştirilebiliyor

İntema’da zengin renk kartelası ve farklı malzeme seçenekleri, kullanıcının tam stiline uygun olarak kişiselleştirilmiş mutfaklar yaratma olanağı sunuyor.

Hem yemek hazırlamak hem de yemek için kullanılabilen çok işlevli ada üniteleri, her türlü erzağın depolanabildiği kiler dolapları, şık olduğu kadar rahat ve kullanışlı tasarımlar, mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştürüyor. İntema’nın deneyimli tasarım ekibi, mutfağını yenilemek isteyenlerin ihtiyaçlarına uygun kişiye özel  mutfak planlamasıyla, çizimden uygulamaya kadar her aşamada tüketicinin yanında oluyor.