İntema’nın yeni mutfak koleksiyonu, %45 indirimle mutfaklara baharı getiriyor

Mutfağı yemek pişirilen bir yer olmanın ötesinde bir yaşam alanı olarak tasarlayan Türkiye’nin ilk mutfak markası İntema’nın yepyeni tasarımları,  Bahar İndirimi Kampanyası ile Nisan ayı boyunca %45 indirimli olarak tüketicisiyle buluşuyor.

Kampanya boyunca mutfakların vazgeçilmezleri olan ikili yüksek tel sepet, çöp kovası ve kaşıklıktan oluşan  aksesuar seti de hediye olarak gelecek. Bahar İndirimi Kampanyası’nda, %45 indirime ek olarak Axess Card sahipleri 12 aya varan taksit imkanından da yararlanabilecek.

Türkiye çapındaki tüm İntema bayilerinde geçerli olacak kampanya, Nisan ayı boyunca devam edecek.

Eczacıbaşı güvencesiyle satışa sunulan İntema mutfaklarda, tasarımın her aşamasında uzman desteği ve  kişiye özel çözümler sunuluyor. Doğal ahşap kaplamadan laminata, kristalden cama, lakeden polimeriğe birçok malzeme ile yüzlerce renk ve doku seçeneği sunan İntema mutfakların her köşesi, isteğe göre kişiselleştirilebiliyor.

Tüm koleksiyonu baştan başa yenilendi

2021’e tamamen yenilenen yüzüyle giren İntema, en güncel trendlerin tasarım ayrıntılarıyla birleştiği, mavi, siyah gibi çarpıcı renklerin gözde stillerle buluştuğu yeni Mutfak Koleksiyonu’nu bu yılın başında tüketicinin beğenisine sundu.

İntema Mutfak tasarım ekibinin titiz geliştirme sürecinin ardından hazırlanan yeni koleksiyon, dünyadaki güncel mutfak anlayışının en çarpıcı özelliklerini Türk tüketicisinin ihtiyaçlarına uyumlu ayrıntılarla ve İntema kalitesiyle birleştiren, “Fresca”, “Prime”, “Inova”, “Toscana” ve “Vega” adları verilen 5 farklı stilde hazırlandı.

İntema Mutfağın her ayrıntısı kişiselleştirilebiliyor

Sadece modellerin değil, renklerin ve malzemelerin de baştan başa yenilendiği İntema Mutfak Koleksiyonu, siyah, lacivert gibi çarpıcı renkler, yeşilden maviye uzanan taze ve dingin renkler, modern sahil evinden yuva sıcaklığını yansıtan “homey” stiline değişen çizgilerle, mutfaklara farklı beğenilere uygun güncel bir bakış getiriyor.

Zengin renk kartelası ve farklı malzeme seçenekleri, kullanıcının tam stiline uygun olarak kişiselleştirilmiş mutfaklar yaratma olanağı sunuyor. Hem yemek hazırlamak hem de yemek için kullanılabilen çok işlevli ada üniteleri, her türlü erzağın depolanabildiği kiler dolapları, şık olduğu kadar rahat ve kullanışlı tasarımlar, mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştürüyor.